Welkom op de Ergocoach Academie!

Dé plek voor training en bijscholing van ergocoaches in Nederland

+20 jaar
ervaring
+10.000
cursisten gingen je voor
100%
maatwerkgarantie

Open inschrijving of incompany?

Of je nu een training voor jezelf zoekt  of dat je een training zoekt voor een groep ergocoaches van je organisatie, op de ergocoach-academie kan je voor allebei terecht. Van basistraining ergocoach tot verdieping op coaching & communicatie, transfervaardigheden, lesgeefvaardigheden, transfertechnieken..... er is van alles mogelijk.


Je kan je individueel inschrijven voor een training op een van onze trainingslocaties in Nederland. Maar wil je een training op eigen locatie (in company)? Dan maken we een maatwerktraining voor je. Kijk maar eens verder.

En kom je er niet uit? Gewoon even bellen naar 024-348 24 95.

Onze ervaring, jouw zekerheid

We werken al sinds 1999 als professionals aan preventie van fysieke belasting. Al onze kennis en ervaring hebben we in onze rugzak gestopt en in al onze trainingsprogramma’s verwerkt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw training aansluit op de praktijk, aansluit bij de huidige inzichten, beschikbare technieken en dagelijkse praktijk.

Wil je inschrijven voor de ergocoachtraining?

Dat kan. Kijk of er een plekje vrij is in een van de open trainingsgroepen. De data variëren, evenals de trainingslocaties.

Alles wat je nodig hebt

De trainingen voor ergocoaches bevatten alle ingrediënten die je nodig hebt om goed te kunnen werken als ergocoach. De programma's sluiten aan op het landelijke ergocoachpaspoort (waarbij we meegewerkt hebben aan de samenstelling). Zo weet je zeker dat je alles wat je als ergocoach aan kennis en vaardigheden nodig hebt, kan leren op de ergocoach-academie.

In huis of open inschrijving?

Weet je nog niet wat het beste bij jou past? We denken graag met je mee en helpen je bij het afwegen van de voor’s en tegen’s. Bekijk de video eens. Of lees het blog dat we er over schreven.