De Academie voor Gezond & Veilig Werken 

In deze online leeromgeving vind je (gratis) trainingen, informatie, video's et cetera. Je kan hier direct communiceren met gelijkgestemden, vragen stellen, kennis delen, oproepjes doen en nog veel meer. Registratie is kosteloos. 
Word nu lid

Uniek aanbod: 1 jaar lang gratis lidmaatschap

Alles op 1 plek. Altijd en overal

Community's

Versterk elkaar! Deel je kennis en  ervaringen, informeer en wissel ideeën uit met gelijkgestemden.

Kennisbank

Online bibliotheek over gezond en veilig werken. Alles op 1 plek.

Gratis training: gezonde beeldscherm (thuis)werkplek

Door de coronacrisis werken veel mensen thuis. Blijf gezond werken, volg de training.

Cursusomgeving

Al je trainingsmateriaal van jouw vaardigheidstrainingen online bij elkaar.

E-learning

Online leren is steeds populairder. De sectie is in ontwikkeling en zal e-learnings over uiteenlopende onderwerpen bevatten die te maken hebben met gezond en veilig werken.

Altijd alles bij je

Met de speciaal ontwikkelde app altijd en overal je materialen alles bij de hand.

"Even iets opzoeken is nu super eenvoudig"

Uniek: 1 jaar lidmaatschap voor € 0,-

Het lidmaatschap van de Academie Gezond & Veilig werken bedraagt € 99,- per jaar. Maar als je nú inschrijft krijg je een jaar lang gratis toegang (basis lidmaatschap)! Je lidmaatschap stopt automatisch. Je hoeft niet bang te zijn dat je plots ergens aan vast zit. We hebben zelf een hekel aan dat soort instinkers en daar doen we zelf dus ook niet aan. Je zit nergens aan vast. Gegarandeerd.

Wordt nu lid


De hand-outs en documenten bij hand tijdens de training. Handig én duurzaam.

-------

Eén plek voor bijna alles!

Community's

Een community is een groep mensen met interesse in een specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld ergocoaches of veiligheidscoaches. Leden kunnen elkaar informeren, helpen en ideeën uitwisselen. Jij bepaalt als deelnemer waar het over gaat. Wij faciliteren en ondersteunen de community’s met onze kennis en expertise.

Kennisbank

Deze online bibliotheek bevat allerlei kennis, achtergrondinformatie, tutorials, tools en instrumenten die jou helpen om gezond en veilig te kunnen werken. Of anderen hierbij te helpen. Elke week groeit de inhoud.

Training: gezonde beeldscherm

(thuis)werkplek

Als gevolg van de coronacrisis zijn vele genoodzaakt thuis te werken. De online leeromgeving bevat lessen, video's, instructiefilms, eerder uitgezonden webinars en handige tools en hulpmiddelen voor gezond thuiswerken.

Cursusomgeving

Deelnemers aan onze vaardigheidstrainingen krijgen online direct toegang tot hun cursusmateriaal, verdiepende lesstof, kenniskwissen en (voor)opdrachten. Daarnaast kunnen ze in een besloten groepn met hun medecursisten communiceren, opdrachten maken en elkaar helpen, informeren en ideeën uitwisselen.

E-learning

Online leren is steeds populairder. De sectie is in ontwikkeling en zal e-learnings over uiteenlopende onderwerpen bevatten die te maken hebben met gezond en veilig werken.

Altijd alles bij je

Of je nu in de trein zit, op je werk bent, in een vergadering of je cursus zit. Als lid heb je altijd en overal toegang met de speciaal ontwikkelde app. 

Download de app: Altijd je informatie bij je

Download de app (iOS en Android) op je telefoon en/of tablet zodat je altijd en overal toegang hebt tot trainingen, belangrijke informatie en e-learning. Communiceer met andere leden in de community's waar je lid van bent. Stel je vragen en deel jouw oplossingen. Zo werk je actief mee aan Gezond & Veilig werken in Nederland.

Wordt lid, verzilver dit cadeau met een waarde van € 99,-

Maak jij gebruik van deze unieke kans? Gedurende 1 jaar gratis toegang tot de Academie Gezond & Veilig werken.


Eén jaar lang toegang tot de bibliotheek, de community's en de training. En de mogelijkheid om je ervaringen, kennis en ideeën met gelijkgestemden te delen.


Je lidmaatschap stopt automatisch. Je hoeft niet bang te zijn dat je plots ergens aan vast zit. We hebben zelf een hekel aan dat soort instinkers en daar doen we zelf dus ook niet aan. Je zit nergens aan vast. Gegarandeerd.

Diverse community's 

Kennisbank
Training: een gezonde beeldscherm (thuis)werkplek
Gratis app

Lidmaatschappen

Basis lidmaatschap

Eerste jaar gratis. 

Voordeel van €99,-!

Toegang tot de community's
Toegang tot de kennisbank

Training:

Een gezonde beeldscherm

(thuis)werkplek

Training lidmaatschap

Op aanvraag

Alles uit het basis lidmaatschap

Cursusmateriaal

Verdiepende lesstof

Besloten cursusgroep
arrow_drop_up arrow_drop_down