De Academie voor Gezond & Veilig Werken 

In deze online leeromgeving vind je (gratis) trainingen, informatie, video's et cetera. Je kan hier direct communiceren met gelijkgestemden, vragen stellen, kennis delen, oproepjes doen en nog veel meer. Registratie is kosteloos. 

Uniek gratis lidmaatschap

Versterk elkaar! Deel je kennis en  ervaringen, informeer en wissel ideeën uit met gelijkgestemden.
Online bibliotheek over gezond werken. Alles op 1 plek.
Door de coronacrisis werken veel mensen thuis. Blijf gezond werken, volg de training.
Volg je een training bij ons dan vind je hier al je trainingsmateriaal.
Online leren is steeds populairder. De sectie is in ontwikkeling en zal e-learnings over uiteenlopende onderwerpen bevatten die te maken hebben met gezond en veilig werken.
Met de speciaal ontwikkelde app altijd en overal je materialen alles bij de hand.

Uniek lidmaatschap voor € 0,-

Het lidmaatschap van de Academie Gezond & Veilig werken is kosteloos. Je hoeft niet bang te zijn dat je plots ergens aan vast zit. We hebben zelf een hekel aan dat soort instinkers en daar doen we zelf dus ook niet aan. Je zit nergens aan vast. Gegarandeerd.

Een community is een groep mensen met interesse in een specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld ergocoaches of veiligheidscoaches. Leden kunnen elkaar informeren, helpen en ideeën uitwisselen. Jij bepaalt als deelnemer waar het over gaat. Wij faciliteren en ondersteunen de community’s met onze kennis en expertise.

Deze online bibliotheek bevat allerlei kennis, achtergrondinformatie, tutorials, tools en instrumenten die jou helpen om gezond en veilig te kunnen werken. Of anderen hierbij te helpen. Elke week groeit de inhoud.

Training: gezonde beeldscherm

(thuis)werkplek

Steeds meer mensen werken thuis. Dat  heeft voordelen maar kent ook risico's. Sinds corona is deze sectie uitgebreid met lessen, video's, instructiefilms, eerder uitgezonden webinars, handige tools en hulpmiddelen voor gezond thuiswerken.

Volg je een training bij ons dan krijg je direct toegang tot je  cursusmateriaal, verdiepende lesstof, kennisquizzen en (voor)opdrachten. Daarnaast kan je  in een besloten groep met je medecursisten communiceren, opdrachten maken en elkaar helpen, informeren en ideeën uitwisselen.

Online leren is steeds populairder. De sectie is in ontwikkeling en zal e-learnings over uiteenlopende onderwerpen bevatten die te maken hebben met gezond en veilig werken.

Of je nu in de trein zit, op je werk bent, in een vergadering of je cursus zit. Als lid heb je altijd en overal toegang met de speciaal ontwikkelde app. 

Download de app: Altijd je informatie bij je

Download de app (iOS en Android) op je telefoon en/of tablet zodat je altijd en overal toegang hebt tot trainingen, belangrijke informatie en e-learning. Communiceer met andere leden in de community's waar je lid van bent. Stel je vragen en deel jouw oplossingen. Zo werk je actief mee aan Gezond & Veilig werken in Nederland.

Word nu gratis lid en maak gebruik van alle voordelen

Maak jij gebruik van deze unieke kans? Onbeperkt toegang tot de Academie Gezond & Veilig werken. met daarin de bibliotheek Gezond werken, community's, trainingen en tutorials. En de mogelijkheid om je ervaringen, kennis en ideeën met gelijkgestemden te delen.


Er is geen addertje. Je hoeft niet bang te zijn dat je plots ergens aan vast zit. We hebben zelf een hekel aan dat soort instinkers en daar doen we niet aan. Je zit nergens aan vast. Gegarandeerd.

Diverse community's 

Kennisbank
Training: een gezonde beeldscherm (thuis)werkplek
Gratis app