Ervaar je klachten?

Een online werkplekonderzoek helpt deze klachten te verminderen.

100%
veilig en betrouwbaar!
200+ 
anderen gingen je voor
1 jaar
online ondersteuning

Geen pijntjes meer 

Wanneer je thuis aan een beeldscherm werkt en die werkplek is niet optimaal ingericht, ervaar je al snel allerlei pijntjes. Vaak aan je rug, nek, schouders en armen. Wanneer je daar niet goed op anticipeert loop je het risico dat ze veranderen in (hardnekkige) fysieke klachten. Het Online werkplekonderzoek helpt dit voorkomen. Eenvoudig, veilig, met resultaat en tegen een scherp tarief.

Hoe zou het zijn als je

  • straks een zo optimaal mogelijk ingerichte werkplek hebt?
  • zonder pijn en klachten kan werken?
  • inzicht hebt in je eigen 'do's en de don'ts?
  • gezond kan thuiswerken?

1 jaar lang online ondersteuning

Na het Online werkplekonderzoek krijg je 1 jaar lang toegang tot de Academie Gezond & Veilig werken. In deze online omgeving vind je onder andere video's, blogs, achtergrond informatie, tutorials die jou helpen om gezond te kunnen blijven werken. 

Vraag wpo aan


In 6 stappen naar een gezonde beeldschermwerkplek

1) Digitale hulpmiddelen

Voor een Online Werkplekonderzoek is een smartphone met camera nodig, een beveiligde verbinding en een audioverbinding. Zo eenvoudige is het. Wij werken met een AVG goedgekeurde software-oplossing.

2) Intake

Vooraf vult de medewerker een intakeformulier in en stuurt hij/zij foto's van de werkplek en hulpmiddelen in. Op basis hiervan bereidt de adviseur het werkplekonderzoek voor. Het online werkplekonderzoek start met het bespreken van deze intake.

3 & 4) Live verbinding, onderzoek en advies

Door met de smartphone de werkplek op voldoende afstand en vanuit verschillende stantpunten in beeld te brengen krijgt de adviseur een accuraat beeld van de werksituatie. Zo kan hij gericht adviezen geven ter verbetering. De medewerker past deze direct toe en ervaart meteen het resultaat. Op basis van de feedback ontstaat er op deze manier direct een verbeterde werkhouding en werkplek. Het is handig om een tweede persoon de smartphone te laten bedienen.

5) Rapportage

Vooraf vraagt de adviseur toestemming om het Online werkplekonderzoek op te nemen in audio en video. Na afloop ontvangt de medewerker deze AV-opname als vorm van rapportage. 

Indien gewenst is een schriftelijke rapportage mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer de opdrachtgever dit vraagt of als dit in het kader van een dossier nodig is. Een dergelijke rapportage voldoet aan de wettelijke eisen.

6) Eén jaar toegang tot Gezond & Veilig

In onze Academie Gezond & Veilig is veel materiaal te vinden dat helpt bij gezond werken. Wekelijks breiden we deze online bibliotheek uit met handige tips, checklisten, video’s, blogs en artikelen over gezond werken. Je krijgt gedurende 1 jaar toegang tot deze online omgeving.

Online werkplekonderzoek aanvragen?

Naast een professioneel en  gedegen advies op maat krijg je toegang tot de Academie Gezond & Veilig èn de AV-opname zodat je alles nog eens op je gemak kan terugkijken. Een unieke aanpak in Nederland.

* exclusief 21% btw