arrow_drop_up arrow_drop_down
Training agressie
€ 595,-
Introductieaanbod € 199,-

Omgaan met lastig gedrag

Lastig, dwingend en agressief gedrag in de zorg: het komt vaak voor. Als je weet hoe kan je preventief en de-escalerend kan handelen,  geeft je dat meer rust en vertrouwen in je werk.

In deze online training krijg je meer inzicht in en kennis van de verschillende vormen van agressie en het ontstaan daarvan. Je leert en oefent vaardigheden om je eigen spanning te verlagen in spanningsvolle situaties. Naast kennis en inzichten opdoen wordt er veel geoefend. Met elkaar en met een trainingsacteur. Je kan daarbij je eigen casuïstiek inbrengen zodat je meteen handvatten hebt voor vervolg. Hierbij is aandacht voor het omgaan met en het de-escaleren van de verschillende vormen van agressie: frustratie agressie (boosheid) en de instrumentele agressie (dreigend en manipulerend gedrag). Met deze agressie preventie training sta je een heel stuk steviger.

<<  Klik op de foto voor nog meer inhoudelijke informatie.


 Gemiddeld krijgt deze training een 8,9 van de cursisten .

Schrijf hieronder in

Trainer Ivo Spanjersberg

Hoi! Wanneer ik training geef gaat het mij er vooral om om aan jou praktische inzichten en handige gereedschappen over te dragen. Mijn stijl is persoonlijk, enthousiast en betrokken. Het doel in trainingen is het

zelfvertrouwen van mensen te laten groeien, praktische inzichten en handige gereedschappen mee te geven en met elkaar een leuke en leerzame training te hebben. Ik maak graag kennis met je in deze online training.

                     Klik hier om je in te schrijven 

Trainingsdatum en -aanvang

Maandag
11-12-'20
09:00