Voorwaarden agressie subsidieregeling bekend

 

Duidelijk

 

over

 

agressie‚Äč

 

  

 

Vanaf donderdag 14 januari 2016 om 10.30 uur kunt u (opnieuw) inschrijven voor de ondersteuningsregeling ‘Veilig werken in de zorg’. De belangrijkste wijziging ten opzichte van eerdere ronden is dat de aanvraag vooral gericht dient te zijn op de borging van de activiteiten. 

 

Waarvoor?
De regeling geldt voor externe inhuur of kosten die een extra impuls geven aan de implementatie van anti-agressiebeleid, mits duidelijk wordt omschreven hoe de activiteiten worden geborgd. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van een specialist, inhuur van procesbegeleiders, onderzoek en analyse van onderliggende oorzaken van agressie in de organisatie, het ontwikkelen van team- of afdelingsgerichte ondersteunende materialen, bijeenkomsten voor medewerkers of de opleiding van VeiligheidsCoaches.

 

Hulp bij de aanvraag
De activiteiten dienen vooral gericht te zijn op de borging van de activiteiten. U vult de scan ‘Duidelijk over agressie’ in en aan de hand van de huidige verbeterpunten omschrijft u in de aanvraag hoe de subsidie voor u bijdraagt aan het integraal beleid. We denken graag creatief met u mee. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

 

Het 7-puntenlijstje
Als ruggensteuntje hebben we Het 7-puntenlijstje voor de ‘Veilig werken in de zorg’ subsidie opgesteld. Vraag deze hier aan en u heeft u de eerste stap al gezet!

 

           

Zij gingen u onder andere voor 

 

Lees hier meer over de volledige regeling.